donderdag 18 januari 2007

Kind en gezin.

Deze ochtend naar Kind en Gezin geweest met Jurre. Hij heeft twee prikjes gekregen en we kunnen er op rekenen dat hij er over een dag of vijf ziek van is.... Dat belooft....

Recent de dokter laten komen omdat ik zijn stoelgang niet normaal vond en als antwoord gekregen dat hij veertien dagen aan een stuk diarree moest hebben vooraleer hij die wilde laten controleren. Hij heeft acht tot tien kakapampers op een dag. Geel, stinkend en erg bijtend. Zijn poep ligt tot bloedens toe open. Maar eosine mocht niet meer van de dokter. Alleen daktozin. Dus nu nog maar eens in kind en gezin gevraagd....Zij denken dat het komt doordat hij volle melk krijgt en dus moet ik terug naar bebelac 2. Veertien dagen proberen en als het niet betert een kweek eisen van de dokter. En eosine op zijn poep doen als ze tot bloedens toe open ligt.

En verder... Jurre is mijn kleinste jongen. Hij is nu 78,5 cm groot (tussen 75 en 90ste percentiel) en weegt 11,920 kg (tussen 90ste en 97ste percentiel). Motorisch en verbaal is hij voor. Dat los stappen denken zij ook te kunnen toeschrijven aan het feit dat hij grote broers hebben die het risico op vallen groter maken. De prikjes heeft hij laten prikken. Alleen bij het tweede heeft hij licht geprotesteerd. Dus hij kan al ten een serieuse duw.

1 opmerking:

ki & co zei

Anders moet je eerst eens proberen met halfvolle melk of groeimelk...dan heb je dat gepruts met de poeder toch al niet.
Hopelijk is hij niet te ziek van die stoute prikken!