vrijdag 5 januari 2007

Start.

Na Demmy en Kirsten dacht ik dat het misschien ook een goed idee was om dit eens te proberen. We zien wel hoe het loopt. Zo kan ik al eens schrijven wat we allemaal gedaan hebben zonder ieders mailbox te vullen... Ik heb er wel nog geen idee van of ik hier ook al eens een foto op zal krijgen en dergelijke en of het wel gelezen zal worden.

Alvast voor de eerste keer groetjes,
Sofie en de jongens

6 opmerkingen:

ki & co zei

Lezer nummer 1 ;-)

mama van 2(b)engels zei

hey hey je bent er dan toch eindelijk mee gestart......je doet me zoveel kriebels krijgen want die website is toch zoveel werk zenne....Kan je hier ook foto's plaatsen?!

Bij deze ben ik dus lezer nr 2!!!

Mama cindy,Obi,Leni

de Libbrechts zei

Kirsten kan hier al foto's zetten, maar mij lukt het nog niet. Als het mij lukt krijg je het zeker te zien. En als je een blog begint zeker iets laten weten zodat we bij jou ook kunnen volgen, he.

mama van 2(b)engels zei

begin er meer en meer goesting voor te krijgen....gaat eigenlijk veel sneller he dan de site en meer leukere verhaaltjes en das leuk vr de bezoekers he!Maar wcaht nog even tot je iets weet vd foto's!

mama cindy,obi&leni

ps heb mij ondertussen moeten opnieuw inloggen was mijn gegevens al kwijt!

de Libbrechts zei

Ik ben blij dat je een ander blog gevonden hebt waar je al foto's op gekregen hebt en alles! Ik heb het hier nog niet gevonden, helaas.

Bart zei

't wordt ook al gelezen door onbekenden!:)) Succes met de blog!