zaterdag 3 februari 2007

Wout is ziek.

De laatste tijd al heel veel kleine kwaaltjes over de vloer gehad. Misselijkheid, diarree, overgeven.... Willem heeft in de nacht van donderdag op vrijdag overgegeven, maar is vrijdag gewoon naar school geweest. Echt ziek was hij dus niet al klaagt hij eigenlijk wel al de hele week van buikpijn. Hij heeft echter maar één keer overgegeven, blijft goed eten en speelt en ravot. Jurre heeft een loopneus, maar het valt best wel mee. Hout vasthouden.

Maar vandaag is Wout dus gesneuveld. Op 38,2 een suppo gegeven, maar een uur later zat hij aan 38,8. Hij is dan in slaap gevallen en de koorts is wat gezakt. Al was hij nog heel kalm en kwam hij niet uit de zetel. Zijn oogjes zijn helemaal opgezwollen en rood en tranen de hele tijd. Zijn neus loopt continu. Deze avond is hij dan ineens toch beginnen spelen, maar toen ik hem om zeven uur in bed wou leggen en dus weer een suppo gaf voelde hij heel erg warm aan. Hij is wel heel rustig naar zijn bedje gegaan. Ik hoop dat hij een goede nacht heeft en dat het morgen al een stuk beter is. Het moet natuurlijk weer weekend zijn voor zoiets, he.

1 opmerking:

de Libbrechts zei

Vanmorgen was hij beter, maar om twee uur had hij 40 graden koorts!! Hij lijkt wel veel minder ziek dan gisteren. Hij speelt en eet. Hij kriept wel nog steeds. En nu kijkt hij dus naar een film.