woensdag 18 april 2007

Een pak uit Amerika!

Wout heeft weer een schitterend moment gekend. De postbode was reeds langs geweest, maar ze had zich vergist en ineens stond ze hier terug met een pak. Voor Wout! Een pak uit Amerika! Ik denk dat zijn hartje op slag tien keer sneller ging slaan.

Hij is aan het pak beginnen sleuren en trekken, maar uiteindelijk moest mama toch helpen om het open te krijgen.

En daar lagen ze... sportschoenen met lichtjes! Onderaan en opzij! Zijn gezicht straalde!

We pasten ze en mama zei dat ze eigenlijk nog een beetje te groot zijn en dat we ze nog even aan de kant zouden zetten. Maar dat was niet naar Wouts gedacht! Hij moest en zou ze aan doen. Mama heeft ze dan maar heel goed dicht gesnoerd, want haar kleine jongen was zo blij dat hij iets kreeg van Demmy en dat het van Amerika kwam en dat het precies was wat hij wou.... Hij lost die schoenen dus absoluut niet en eigenlijk vind ik het niet erg. Hij mist Demmy en op die manier heeft hij iets van Demmy bij zich. En zo heeft mama ook een stukje Demmy bij zich, want Wout praat tegenwoordig weer bijna dagelijks van Demmy. Hij kijkt al uit naar de grote vakantie, want dan komt Demmy terug. Zo klein en dat al zo duidelijk weten. En nu met die schoenen horen we hier vanaf nu zeker tien keer per dag Demmy's naam vallen!

Dus broertje, als je mee leest, je zit misschien ver, maar we zijn je zeker nog niet vergeten! Dank u dat je mijn kleine jongen zo gelukkig maakte vandaag!

Geen opmerkingen: