donderdag 5 april 2007

Bellewaerde.

Vandaag zijn we naar Bellewaerde geweest. Ik was wat bang voor een grote drukte en dus zijn we geweest tegen tien uur. De drukte die we dinsdag in Plopsaland hadden meegemaakt hebben we hier totaal niet gezien. De attrakties openen wel niet om tien uur stipt en dus hebben we met even te wachten tot het open ging onmiddellijk de rapid river uitgeprobeerd. Voor de jongens is dit vrij nieuw. Ze waren er alleen al op geweest in de Efteling.En tot mijn grote verbazing mocht ook Jurre daar mee op.
Jurre vond de leeuwen schitterend. Het treintje waar je in moet om ze te zien vond hij ook heel leuk.
Bij de dieren van de kinderboerderij heeft Willem me enorm verrast. Hij wou spontaan geitjes aaien en dichter bij de dieren gaan staan. Dat is niet van zijn gewoonte, maar hij vond zelf dat hij te groot is geworden om nog bang te zijn van zo'n boerderijdieren.
Op de oldtimers ging Jurre er niet mee akkoord dat Willem en Wout elk een stuur hadden en hij niet, dus heeft hij dat van Wout maar ingepalmd.
Bij momenten waren mijn drie jongens echt super met elkaar bezig. Jurre is naar zijn broers toe aan het groeien. Hij wil hen ook overal volgen. En als Willem gek doet, dan kraait en schattert Jurre echt megaleuk!Het was dus een zalig gezellige en zonnige dag!

Geen opmerkingen: