woensdag 25 april 2007

Verbouwen...binnen het jaar ben ik grijs!

Tja, we dachten dat het wel zou lukken, dat verbouwen. We wonen immers....

Maar onze architect maakt het ons al moeilijk. Hij vertrok naar China, maar zou het oplossen door een andere architect aan te spreken voor de werfopvolging. Nu komen we op het punt dat er een concrete afspraak gemaakt moet worden met de aannemer omdat we normaal over een maand beginnen en het loopt in het honderd. De ene architect zit in China, de andere weet van niets. Om gek van te worden.

En dan al die mannen die allemaal verschillende dingen zeggen. Er komt hier een chique meneer kijken van telenet omdat er kabels moesten verplaatst worden om te kunnen verbouwen. Die zegt dat we een nieuwe kabel moeten voorzien. Wij hebben die gisterenavond gelegd en zijn tot na negen uur bezig geweest. Komen ze vandaag om die kabel te verplaatsen en vallen ze uit de lucht als ik het over die nieuwe kabel heb! Ze willen het eerst ook niet aansluiten op die nieuwe kabel! Maar ze hebben het uiteindelijk wel gedaan. Ik heb ze dus maar een lekker fris drankje gegeven.

Nu wachten tot ze komen om de tellers te verplaatsen. De keuring voor de gas en de elektriciteit is reeds in orde. Nu de tellers verplaatsen, het tuinhuis zetten en de garage afbreken. En dat allemaal tegen eind mei, want dan zouden ze beginnen.

Ongetwijfeld wordt vervolgd!

Geen opmerkingen: