woensdag 6 juni 2007

Een drukke woensdagnamiddag....

En dat terwijl de jongens eigenlijk niet thuis waren!

Om half twee moeten de jongens elke woensdagnamiddag naar de turnclub. Dus mama moet hier weg rond tien na één, want tegen dat we er zijn en de twee jongens in turnkledij staan .... Om half drie zijn ze klaar, dus mama heeft een uur tijd. In dat uur naar de stukadoor, het pompstation, de slager en het containerpark gereden. Met een brullende Jurre. Hij kan op woensdag immers niet in zijn bedje.

Na de turnles de twee jongens omgekleed. Willem mocht mee met Kilian. Dat is een klasgenootje dat op woensdag ook gaat turnen en na de turnles mocht Willem dus mee met zijn vriend om bij hem thuis te gaan spelen. Wout mocht naar het verjaardagsfeestje van Zoë, een meisje uit zijn klas. Dus Willem meegegeven met de mama van Kilian, snel in de auto en dan op zoektocht naar het huis van Zoë. Nog steeds met een brullende Jurre!

Ten tien voor drie terug thuis met de brullende Jurre en hem een flesje gegeven en hem gekalmeerd. Maar slapen? Dat wou hij niet meer natuurlijk. Dus veel tranen, veel mama nodig... Snel was uitgehangen, foto's getrokken van het huis voor de aannemer maandag start, foto's doorgemaild naar papa, droge was in de stijkmand gelegd en opgevouwd indien mogelijk, nieuwe was ingestoken, gekeken om het eten voor deze avond klaar te zetten en merken dat we geen passende groenten in huis hebben.

Om half vijf vertrokken om nog snel groenten te kunnen halen. Ik moest zowel Willem en Wout om vijf uur gaan ophalen en dus ben ik maar wat vroeger bij Wout aangekomen. Het was daar heel druk op het verjaardagsfeest en Wout wou weg van de seconde dat hij mij zag. Maar het was wel heel leuk geweest, zei hij. En hij is heel trots op het waterpistooltje dat hij gekregen heeft.

Dan Willem gaan halen en daar waren we net om vijf uur. Willem vond het niet leuk dat ik er al was, want hij wou nog voetballen en ze hadden een computerspel van Spiderman gespeeld en er was nog zoveel leuks. Wout wou natuurlijk ook even goedendag zeggen aan Kilian en ook die wou toen niet meer naar huis. Uiteindelijk de jongens toch mee gekregen en om twintig na vijf terug thuis geraakt!!!

1 opmerking:

Bart, Joni en Raya zei

Ken het gevoel... Hier mama ziek (koorts, keel, neus) geen tijd om ziek te zijn... bijna examens op school! Raya lastig (wenen, kriepen, aanhankelijk) ik denk tanden die doorkomen! Papa terug fulltime werken... geen tijd voor niks. Ondertussen doktersbezoeken (voor al onze zieken), thuisbegeleiding, examens opstellen, eten maken, cadeautjes zoeken,... Bijgevolg... laat de inspectie niet mijn huis bezoeken momenteel want het ziet er niet uit! Straks moet ik nieuwe kleren kopen omdat ik geen tijd heb om te wassen en te strijken!