maandag 4 juni 2007

Een weekend stoom aflaten....


Dit weekend hadden we het precies allemaal nodig om wat stoom af te laten. Onze laatste weekends gingen bijna allemaal volledig op aan werken aan ons huis om het klaar te krijgen voor de komst van de aannemer. Het meeste is nu gedaan en nu kunnen we dus proberen om de binnenkant weer fatsoenlijk te krijgen. Maar we zaten precies allemaal wat op ons tandvlees.

Zaterdagvoormiddag heeft Wim een paadje gemaakt tussen het tuinhuis en het kippenhok en heb ik zitten strijken, maar daarna was het kampioenenviering van papa's volleybalploeg. We zijn dus gaan barbequen op ons gemak.

Zondag zijn we naar zee vertrokken om eens uit te waaien. We hebben zandkastelen gebouwd, geoefend om te fietsen, gewandeld, gebabbeld, ... kortom genoten van ons dagje met ons vijfjes zonder dat er duizend dingen moesten gebeuren.

's Avonds heeft Wim de elektriciteit dan nog aan de muur vast gemaakt. Dus ook dat werkje is gedaan. Als het ons nu nog een beetje lukt, dan gaan we ook dat laatste restje terras nog afbreken tegen volgende week maandag... want dan komt de aannemer normaal beginnen!!!!

Geen opmerkingen: