zaterdag 4 augustus 2007

Kluisbos (aangevulde versie).Omdat ze warm weer uitgaven voor gisteren, zijn wij naar het bos getrokken. Willem (en Wim) kunnen namelijk niet goed tegen de warmte en in een bos is het toch altijd net iets frisser.

We zijn dus naar het Kluisbos gereden. We dachten daar een goed plaatsje te weten zijn om even een terrasje te doen met de kinderen, maar toen we daar waren, bleek de speeltuin verdwenen te zijn. Het terras was er nog, maar met ons jongens moeten we niet beginnen aan een gewoon terras. Dus zijn we maar wat verder gaan zoeken. We zijn uitgekomen bij The Paddock. De kinderen hebben daar heel veel gespeeld met stapels speelgoed van Cars en zijn dan ook nog even op de trampoline geweest.

En dan zijn we dus het bos in getrokken. Eerst in de speelzone en daarna wat wandelen en klimmen. De buggy was niet echt ideaal in het bos, maar onze Jurre heeft weer hele stukken te voet gedaan. Alleen die steile hellingen zijn nog iets te voor onze kleine jongen.

En dan zijn we natuurlijk weer geëindigd in het stuk speelzone waar de jongens naar hartelust kunnen ravotten en spelen. Ook Jurre. En de papa's vinden zo'n speelbos ook wel leuk :.)

Geen opmerkingen: