maandag 17 september 2007

Druk weekend.

Tja, het is hier weer vrij druk geweest.
Vrijdagavond naar oma en opa gewoon.
Zaterdagochtend naar de bib voor de kinderen. Wout heeft nu ook zijn eigen bibkaart. Willem wou alleen boeken voor grote jongens. Hij wou niet meer in de kleuterhoek kijken. Hij heeft dus W817, Kuifje, Suske en Wiske en dergelijke mee. Jurre houdt het voorlopig nog op Musti. En Wout combineert. Plop met Kuifje. Hij wil dus wel groot doen, maar vindt het ook wel nog leuk dat mama een verhaaltje mee leest.
Zaterdagnamiddag mochten Willem en Wout naar Shannen haar verjaardagsfeestje. We zijn dan met Jurre naar meme en pepe gereden. Toen we terugkwamen hadden we ineens een boef en een Spiderman terug! En omdat het zo'n mooi weer was, hebben we onze tuin wat opgeruimd. Gras afgereden, een stapel gemaakt voor het containerpark, speelgoed anders geplaatst in de tuin, echt zomerdingen opgeborgen, het grootste deel van het stof van het schijven van de stenen afgespoten, ...
Zondagochtend gaan zwemmen. Willem kan wel eens morren om te vertrekken, maar ze ploeteren zo graag in dat water. Daarna naar zee. Een vrij lange wandeling gemaakt in Oostende. De grote jongens hadden natuurlijk hun step weer mee. En we zijn ook meegereden met paard en koets door Oostende! En dan nog naar papa gaan kijken (die het niet zo leuk vond dat hij verloren is, maar dat kwam natuurlijk doordat we nog eens zijn gaan kijken...) zodat het al vrij laat was voor de jongens tegen dat ze in bed lagen (half acht).
En mama? Die heeft al van gisterenavond serieus wat harde buiken die maar niet willen stoppen. Deze namiddag eens bij de vroedvrouw langs, dus dat is wel leuk.

Geen opmerkingen: