vrijdag 21 september 2007

Voetpad.

Verstaan wie kan... wij moeten 500 euro betalen aan de stad voor ons voetpad. Als we het niet herstellen in de oorspronkelijke staat, dan zijn we dat geld kwijt en gebruiken ze dat om het voetpad te herstellen. Vorige week komt de aannemer het voetpad herstellen (beter dan wat het was trouwens) en deze week krijgen we een brief dat ze overal het voetpad open gooien in onze straat. Ik kan dus niet met de auto in onze straat parkeren (met drie kinderen en een dikke buik niet zo logisch bij momenten), maar ze gaan dat net gelegde voetpad wel weer openbreken. Hoe gaan ze in godsnaam nog controleren hoe wij dat voetpad hersteld hebben?

En bij de buurman is het al even erg. Ze hebben hem doen betalen omdat hij zijn voetpad opnieuw aangelegd wou omdat het naar zijn normen niet meer in goede staat was. Hij heeft het beste voetpad van de straat met allemaal nieuwe stenen. Maar ook dat gooien ze nu dus open!

Zelf heb ik dus maar foto's genomen, maar het stomme is dat ze ons geld hebben en dat we het moeten terugkrijgen. Moesten we moeten betalen, dan kan je weigeren, maar als ze je geld al hebben kun je niet veel meer doen, he.

Geen opmerkingen: