maandag 29 oktober 2007

Heeeeeeeel druk weekend.

Vrijdagavond moest papa werken in een zaak waar het dezelfde avond opening was en dus was papa vrij laat thuis voor een vrijdag (kwart voor zes). Dan zijn we nog naar oma en opa gewoon gereden en hebben we daar gegeten.

Zaterdagvoormiddag wat boodschappen gedaan, cadeautjes verpakt, valies gemaakt en alles wat opgeruimd voor het bezoekje van Stan, Mats en Marie. Koen en Virginie kwamen langs voor papa's verjaardag en Willem en Wout waren er enorm op gevierd dat de jongens kwamen spelen.

Dan snel gaan eten naar oma en opa kip, want om half twee mochten Willem en Wout naar het verjaardagsfeest van Félice (een klasgenootje van Willem). We zijn hen daar om half drie terug gaan ophalen, want om half drie moesten we eigenlijk in De Toverfluit zijn voor het verjaardagsfeest van Raya. De jongens vonden het super in De Toverfluit. Het is een hele mooie binnenspeeltuin waar het ook nog aangenaam zitten is voor de mama's en de papa's.

Daarna is Willem dan mee gereden naar meme Joni's en Barts huis om daar te gaan logeren. Hij vond het super. Mama en papa willen geen strips voorlezen, maar Bart kan dat wel! En Bart en meme Joni kunnen heel goed spelen. En ze hebben er super lekker eten. En hij moet er geen dingen eten die hij niet graag eet. En hij mag er in een groot bed slapen.

Zondagochtend dan naar Haacht gereden om Willem om te halen en de bedoeling was om naar Planckendael te gaan met zijn allen. Maar papa was de mosselsouper van de volleybal in de agenda vergeten te schrijven en Raya was ziek. Dus waren het alleen wij zonder papa en oma kip die naar Planckendael vertrokken zijn. Want een belofte aan kinderen maakt altijd schuld. Je kunt hen moeilijk een dagje Planckendael beloven en dan op de dag zelf zeggen dat je niet gaat.... En het was een aangenaam dagje Planckendael.

Foto's volgen later.

Geen opmerkingen: