maandag 15 oktober 2007

Ons uitstapje naar Blankenberge....
We zijn zondag dus naar Sea Life gereden. Vooral voor de minigolf. Die hadden we nog nooit gedaan en de jongens wilden die zo graag eens doen. De laatste keer dat we er waren was het echter zo druk... We hadden het beloofd dat we het dit jaar nog eens zouden doen en dit weekend leek het dus ideaal. Mooi weer en weinig volk.

Het was voor onze drie jongens nieuw, maar Jurre is natuurlijk wel nog vrij jong om zoiets te doen. Maar hij heeft zijn mannetje gestaan. Met de hulp van papa, maar ook alleen. Als het niet lukt, nam hij het balletje vast en legde het waar hij het wou. En het is voor de jongens natuurlijk super dat het een piratenminigolf is!

En de winnaar? Mama! Mama had 62 slagen nodig, papa 63. Willem 158 en Wout 135. En Jurre speelde in een aparte categorie....


Na de minigolf zijn we nog even naar de dieren gaan kijken. Vooral Jurre vindt dat super! Hij probeert echt die visjes te pakken door het glas en als hij dan een mooie vindt en die zwemt weg, dan roept hij 'vis' om die terug te laten komen.
Willem en Wout vonden het wel leuk dat de zeehonden zo dicht kwamen zwemmen.
En dan zijn we nog even naar zee gereden. We gaan eigenlijk nooit naar Blankenberge, maar doordat we nu daar waren voor Sea Life zijn we maar eens naar het strand in Blankenberge geweest. De jongens hadden het casino in het water waarschijnlijk nog nooit eerder gezien en ze vonden het wel indrukwekkend. Met het leukste aan het hele strand is en blijft natuurlijk het zand!

Lopen, rollen, duikelen, speelvechten, stenen vinden, schelpen vinden, reuzestokken vinden... Allemaal charmes van het strand voor onze jongens.

En na ons dagje aan zee zijn oma en opa gewoon en oma en opa kip een pistolet komen eten voor papa's verjaardag (hij is eigenlijk pas morgen jarig).

1 opmerking:

mamavan2kapoenen zei

amai en jullie kunnen al die leuke dingen doen op 1dag.....Meestal hebben we al pech met het verkeer,zijn de kids super ambetant en willen ze alleen mr op het strand spelen......
mr we blijven volhouden:-)