dinsdag 9 oktober 2007

Wat beelden bij de verhalen...


Niet dit weekend, maar vorig weekend heeft Willem een match gespeeld in de gietende regen. En zo zie je er ons dan naar toe gaan...

Maandag 1 oktober waren de jongens een dagje thuis en dan hebben ze een hele tijd met zijn drieën met de playdoh gespeeld. Willem en Wout beginnen die vormpjes echt te gebruiken om tafereeltjes te maken. Jurre is nog vooral aan het prutsen als hij mee mag spelen.Willem moest dingen uit het bos hebben en we zijn dus in de gietende regen naar het bos getrokken om al die dingen te verzamelen. We waren natter dan nat na een uurtje in het bos te hebben rondgelopen!

Willem zijn eerste puzzeldiploma. Eén groen bolletje is een gemakkelijke puzzel. Groen en rood is iets moeilijker. Hoe meer rode bolletjes hoe moeilijker. Willem puzzelt nu echt voor de diploma's die hij kan krijgen. Na elke puzzel mag hij ook een sticker kiezen voor op zijn diploma. En als het vol is, wordt het geplastificeerd en krijgt hij het mee naar huis.
Een zalig zonnetje in Bellewaerde. De jongens hebben een aantal dingen uitgekozen om te doen en waren niet zo blij dat ze niet alles konden doen. Maar we gaan nog wel eens terug.


Geen opmerkingen: