maandag 8 oktober 2007

Zonnig weekend.

Zaterdagochtend heeft Willem weer zijn match gespeeld. Hij heeft 12 tegen 1 gewonnen tegen een tweede ploegje van Beselare. Het veld lag nat, het was niet zo warm, maar er scheen een zalig zonnetje. En Willem heeft weer zijn eigen doelpunt gemaakt!

Papa moest gaan spelen naar Lennik (hij heeft verloren :.( ) en mama is langs geweest bij oma en opa kip. De jongens hebben daar in de tuin gespeeld en we zijn dan langs geweest bij meme en pepe. Daarna zijn we eens gaan kijken naar Het Bijenhof. Mama is immers op zoek naar een zaal waar we een feestje kunnen houden en de Nonnebossen zijn geen optie meer na hun beleefde reactie van vorige week, dus .... Er is daar een behoorlijke speeltuin in Het Bijenhof en de drie jongens hebben daar serieus geravot. Jurre is een echte waaghals. Er was hem niets te hoog of te moeilijk, dus we hebben enkele keren ons hart goed vast gehouden!

Zondag hebben we dan ons huis wat proberen op te ruimen. De kast in Jurres kamer kon grotendeels weer gevuld worden, dus is er nu een babykast gemaakt met kleertjes voor de nieuwe baby en kun je weer rond lopen in Jurres kamer. Het bed in ons kamer is ook verplaatst zodat het nu alleen nog de kast is die verplaatst moet worden voor dat deurgat dat gemaakt zal moeten worden.

En daarna nog eens naar Bellewaerde. De jongens hebben echt genoten en ze vonden het veel te kort, dus mama heeft beloofd dat we gauw nog eens terug gaan. Binnenkort is het er ook Halloween, dus dan is het ook weer een beetje speciaal.

En deze ochtend is Wout naar het bos geweest. Hij is wel zijn zak met kastanjes vergeten op de bus... Hij was er wat verdrietig over, maar het viel al bij al wel mee.

Geen opmerkingen: