dinsdag 13 november 2007

Niet meer zo koud...

Vrijdag waren ze hier in het nieuwe deel en in de keuken de dorpels komen leggen en de potrellen komen steken. Dit weekend hebben we hard gewerkt op deuropeningen te vormen (wel nog niet helemaal door, want dat zou wel heel fris zijn), maar de keukenmuur was dus helemaal weg.

Vandaag kwam het sanitair verder werken en zouden de ramen komen. Dus de plastiek deze ochtend weer weg gedaan en ik vond het vandaag toch vrij koud. Als Jurre zijn winterjas af deed binnen, moest hij van mij onder het deken blijven. Deze middag hebben we in de living gegeten, in de zetel, onder dekens... Het vliegenraam en het glas stonden rond en tegen mijn eettafel en dus wou ik niet dat de jongens daar liepen. En in de keuken lag het screen op de grond en stond het kader van het raam tegen de muur...

Maar het is gedaan! Overal ramen met glas er in! In de keuken en in het nieuwe deel.

De schrijnwerker komt morgen normaal om de voordeur en het badkamerraam te plaatsen (zijn hout en geen aluminium zoals de rest). En de plakker zou morgennamiddag materiaal brengen om donderdag te beginnen!!!!

Het is dus zeker hier in het oude stuk minder koud, want de kachel kan weer aan; maar ook in het nieuwe deel is het al heel wat anders nu het niet meer tocht!

En wie weet herkennen we ons eigen huisje niet meer tegen het weekend. Foto's zijn voor morgen, nu is het al wat te donker om nog deftige foto's te nemen.

Geen opmerkingen: