maandag 3 december 2007

Een sintweekend vol cadeautjes, cadeautjes, cadeautjes!!!!

Willems tekening voor de Sint.
Wouts schoen voor de Sint: een oude laars van mama.
Willem heeft deze schoen gemaakt op school. Het is een oude laars van mama en nu moet mama die aan doen bij speciale gelegenheden, zegt Wout.

Voor Wout het eiland van Peter Pan, een dvd van Cédric, een computerspel en werkboekjes.
Voor Jurre: de carwash van hotwheels met drie hotwheelsauto's, boekjes, auto's van de Bob de Bouwers en signalisatie.
Willems deel: strips van de Rode Ridder, dvd's van de Simpsons, een short met handdoek en overwant van de Simpsons, mozaïekjes, doosjes om winkeltje te spelen, kleine lego van het kasteel met een grote bouwplaat, een spiderman pennehouder en enkele werkboekjes.
Een adventskalender van Playmobil van de ridders voor Willem.
Een adventskalender van Playmobil met piraten voor onze Wout.
Doordat Jurre 's nachts lag te wenen en lag te rillen van de koorts, lag mama beneden te slapen met Jurre en kon mama dus deze foto's nemen van de jongens die de snoepjes vonden op de trap en zo zeker wisten dat de Sint langs was geweest.
Het eiland van Peter Pan was een enorm succes bij de twee grote jongens.
Onze zieke Jurre was toch blij met zijn auto's en zijn carwash.

Willem mocht naar de Sint in de voetbal. Eerst keken ze naar een film (Garfield), dan aten ze klaaskoeken met warme chocolademelk en dan kwam de Sint langs met twee pieten! Elk kindje mocht persoonlijk naar de Sint. De jongens van Willems ploegje kregen elk een grote raceauto en een grote zak snoep. Willem is nog niet vaak echt bij de Sint geweest en dus was dit voor Willem heel speciaal. De Sint en zijn trainer hebben ook alleen maar positieve dingen over hem gezegd en dat deed wel eens deugd aan zijn hartje. Maar eens hij zijn cadeautje had wou hij wel heel snel naar papa. Die was immers thuis gebleven met Wout en Jurre.
Zondagochtend was de Sint langs geweest bij oma en opa kip. Voor Willem een kangoeroebal, een dvd van Mickey met boek, een Spidermantekenkoffer, glitterstiften, een dekbedovertrek van Ratatouille, koffertjes om te leren lezen, rekenen en tekenen. Voor Wout een kangoeroebal, Disney poppenkastpoppen, een dekbedovertrek van Ratatouille, een dvd met boek van Donald Duck, een Peter Pan tekenkoffer. Voor Jurre een step, een dvd met boek van Winnie the Pooh, Carsstempels, Carsmuts met sjaal en handschoenen, Carskleurboeken. Voor de nieuw baby hele kleine kousjes. En natuurlijk snoep, koekjes, chocolade.
De Sint was niet vergeten dat de jongens Disneyland zo leuk vonden en dus lagen er een aantal Disneycadeautjes bij oma en opa kip.
Willem en Wout hadden al een step, maar Jurre niet. Soms riskeerde hij zich eens op één van de steppen van zijn broers, maar veel kans kreeg hij daar niet toe. Dus racete hij maar achter op zijn loopfietsje hier in huis. Maar nu heeft hij van de Sint dus een echte eigen step gekregen.
Een Peter Pan tekenkoffer voor Wout. Hij wachtte nu al zo lang op Peter Pan dingen en nu krijgt hij er ineens twee keer van de Sint!
Een Spiderman tekenkoffer voor Willem. Thuis dus maar meteen zijn bureau opgeruimd zodat hij er plaats voor had!
De Sint was ook langs geweest bij oma en opa gewoon. Het soldatenbastion van Playmobil voor Willem, een telegeleide reuzejeep voor Wout en een kussen/boek van Cars en telegeleide Takel voor Jurre. En natuurlijk chocolade, fruit en picknicken.
Jurre kan zijn nieuwe Carsmuts en sjaal al meteen heel goed gebruiken nu hij ziek is.
Willem was helemaal gek van zijn soldatenbastion en het heeft gekriebeld om er niet te veel aan te komen tot Robin en Julie er waren.
Jurre in actie met zijn telegeleide Takel.
En zo ziet ons 'nieuw huisje' er dus uit na de komst van de Sint. Papa zegt altijd dat we moeten bijbouwen voor het speelgoed en dus was het best wel grappig dat het eerste wat in het 'nieuw huisje' staat alweer speelgoed is. Maar de jongens vinden het een superleuke nieuwe speelkamer, want er staat daar niets in de weg.

Geen opmerkingen: