zondag 10 februari 2008

Ons weekend.

Dit weekend was dus vrij druk.

Vrijdagnamiddag was het het verjaardagsfeestje van Willem en Wout in de binnenspeeltuin hier in de stad. Dat is een vrij kleine binnenspeeltuin, maar de mensen die het openhouden zijn super. Veertien kindjes en we hebben haast niets moeten doen. Ze hebben super gespeeld en flink gesmuld. Dank je voor alle leuke cadeautjes!

Zaterdagmiddag moesten we naar de Landouw. Stijn had een verrassingsverjaardagsfeest georganiseerd voor An. De jongens hebben er super kunnen spelen en hebben er flink alles op gegeten (wat we niet zo vaak kunnen zeggen). An was blijkbaar echt verrast, dus feest geslaagd!

Daarna zijn we nog gaan wandelen naar het Kluisbos. Het was Jelle zijn eerst boswandeling en voor Jurre was het precies lang geleden. Jurre vond het schitterend. En de twee grote jongens vinden dat eigenlijk ook nog steeds leuk. Alleen vertrekt mama iets liever met jongens die speelkleren aan hebben :-)

Vandaag was het dan rustiger. Deze ochtend wat thuis gewerkt en dan deze namiddag geboortebezoek van Warre en Bavo met hun mama en papa. De jongens hebben dus het hele weekend veel kunnen spelen.

Geen opmerkingen: