maandag 28 april 2008

Druk weekend.

Zaterdagochtend moest Wout gaan turnen voor zijn zilveren medaille. Mama, Jurre en Jelle zijn gaan supporteren voor Wout. En hij heeft het schitterend gedaan. Niets was hem te moeilijk. Hij kon alles heel goed uitvoeren. En hij heeft dus zonder moeite zijn zilveren medaille gehaald.Ondertussen moest Willem zijn laatste competitiematch spelen. Papa is gaan supporteren voor Willem.

Daarna was er loopwedstrijd op school. Onze twee grote jongens hebben heel hard hun best gedaan. Willem is derde geworden in zijn leeftijdsgroep (jongens derde kleuter) en Wout tweede (jongens tweede kleuter).

In de namiddag was het dan optreden. Willem droomde van de zomer, Wout was een lieveheersbeestje. En ook hier hebben mijn twee grote jongens het heel goed gedaan!


Zaterdagavond was het dan nog reunie van mama haar oude volleybalploeg, zondagvoormiddag had Willem een voetbaltornooi (hij werd voorlaatste, maar heeft wel een echte medaille gekregen!) en zondagmiddag was het barbecue van papa en Wout hun volleybalploeg. Druk, druk, druk dus. En om het allemaal nog dat beetje spannender te maken zijn mama en papa het hele weekend behoorlijk ziek geweest.

2 opmerkingen:

mamavan2kapoenen zei

amai zeg jullie kennen er ook iets van:-) gelukkig moeten wij nog ni vh één nr het ander crossen.... hier blijft het voorlopig bij het voetballen.Wij hebben donderdag weer tornooi

Familie-Schildermans-Verbeke zei

Super! Geniet er maar van!