zondag 25 mei 2008

Verjaardagsfeest in Plopsaland.













Gisteren zijn we dus een dagje naar Plopsaland geweest in De Panne. Robin en Julie vierden er hun verjaardag. De grote jongens kenden het nog, maar voor Jurre was het nieuw. Hij was er al een aantal keer geweest, maar hij was toen te jong om het zich nu nog te herinneren. Dus nu was het een hele openbaring! En Jelle was nu nog te jong om het te beseffen uiteraard, maar hij is wel heel flink geweest. Mama heeft gisteren waarschijnlijk 20 keer gezegd dat ze weer een abonnement wil als Wout ook overal alleen op mag. Willem mag en kan en wil overal alleen op. Wout wil en kan wel, maar mag nog niet. Hopelijk volgend jaar wel. En dan zal ik Jurre en Jelle bij mij moeten nemen. Alleen maar duimen dat Jelle dan ook snel 85 cm is, want ik vrees dat Jurre volgend jaar 1 m zal zijn.

Het park zelf is een beetje veranderd bij hoe wij het kenden. De draaimolen staat elders, de ballonnen ook. En er is een nieuwe draaimolen op de kermis en de raketten zijn weg. En dan zijn er de scooters en luchtfietsen van Mega Mindy die we nog niet kenden. En de kikkers en de bumbaspeeltuin kenden we van Plopsa Indoor, maar hadden we nog niet gezien in De Panne. Het plein met de fontein ziet er ook mooier uit met meer huisjes er rond. Het was dus eigenlijk nog steeds ons vertrouwde park, maar met een klein beetje nieuwe dingen. Super leuk dus.

2 opmerkingen:

mamavan2kapoenen zei

Leuk he zo je verjaardag kunnen vieren? Is het zo erg veranderd? Voor ons was de laatste keer tijdens de herfstvakantie???

de Libbrechts zei

Van ons was het iets langer geleden, hoor. Maar ik denk dat je de Mega Mindy attrakties dan ook nog niet gezien hebt...