maandag 5 mei 2008

Opruimen, opruimen, opruimen...

Dit weekend was het weekend van wat uitgestelde werkjes. De kamer van de grote jongens is opgeruimd en anders geschikt, de jongens hebben onze slaapkamer als speelkamer gekregen, het tuinhuis en de tuin zijn opgeruimd. Nu nog Jurre zijn kamer en dan moet Wim dringend beginnen in ons nieuw stuk boven zodat elk kind eindelijk in zijn kamer kan. En dat we zelf ook weer een slaapkamer hebben.

Verder zijn we naar Leuven gereden om kennis te maken met Fran (dochtertje van een vriendin in Leuven dat geboren is op 1 april) en om Tine gelukkige dertigste verjaardag te wensen. Ondertussen een bezoekje gebracht aan mijn 'kleine' zus en haar gezinnetje.

Ook Nieuwpoort hebben we bezocht dit weekend zodat we op bezoek konden bij oma en opa gewoon. En daar waren ook Stijn en An en Robin en Julie.

We zijn er nog niet, maar ons huis is toch weer net een beetje meer in orde. Nu nog hopen dat we de vuilzakken niet vergeten buiten te zetten, want daar hebben we nu een lading van staan in ieder geval!

2 opmerkingen:

mamavan2kapoenen zei

amai zeg zo werken....en genieten vh goeie weer?????maar werkjes moeten ook gedaan worden hé!!!!

Zeg dan zaten jullie in onze geburen.....tijdens jullie uitstap???

Hoe ist het met de zus? En de buikbaby?

de Libbrechts zei

Met mijn zus is alles okee. Rond en gezond zoals ze dat hier zeggen. Deze maand komt haar baby'tje normaal, dus het is nu echt wel aftellen.