zaterdag 21 juni 2008

Inhuldiging op het stadhuis.

De kleine jongens aan de grote, chique tafel in het stadhuis...

De medailles werden uitgedeeld door een viertal personen. Een schepen, twee gemeenteraadsleden (denken papa en ik) en de burgemeester. Willem was al de hele week bezig dat hij naar de burgemeester mocht en dus zat ik er een beetje mee dat hij zijn medaille niet van de burgemeester zou krijgen. Maar... het kwam goed uit. Ze deelden om de beurt uit en de kindjes werden op naam naar voor geroepen en toen het aan Willem was, was het ook aan de burgemeester om een medaille te geven. Voor ons is een burgemeester nu niet zo'n uitzonderlijk persoon, maar voor Willem is het echt een hele eer dat hij bij de burgemeester is mogen komen omdat hij kampioen is.


Papa heeft ook een foto genomen van Willems ploegje toen de fotograaf van de krant foto's aan het nemen was. De mama's en papa's moesten mee op de foto. Ik weet helaas wel niet voor welke krant, dus mensen die mee lezen en die van hier in de regio zijn... als je de foto ziet in jouw krant, wil je die dan alstublieft uit knippen voor onze Willem?

Foto van alle ploegen die kampioen speelden samen. Willems debutantenploegje was namelijk niet het enige ploegje van Wervik dat kampioen speelde.