zondag 31 augustus 2008

Alles staat klaar...

Toen ik hier een berichtje wou komen plaatsen dat alles klaar staat, bleek dat ik niet de enige ben bij wie alles klaar staat en bij wie het toch met een kloppend hart zal zijn dat we hier morgen weg rijden...

Jurre heeft heel enthousiast zijn boekentas gevuld met zijn drinken en zijn koek. Een broekje en slipje vond hij niet nodig, maar mama heeft het er toch maar stiekem bij gestopt onderaan. En hij heeft twee aapjes gekozen om aan zijn boekentas te hangen zodat hij zijn boekentas toch zal herkennen als er een kindje zou zijn met dezelfde boekentas.

Wout moest een turnzak hebben met pantoffels, drinken, een koek en foto's. Vooral die foto's vindt hij leuk om mee te nemen. En hij vindt zijn boekentas ook super. Ook hij heeft met zorg aapjes gekozen voor aan zijn boekentas en aan zijn turnzak.

Willems boekentas vroeg het meeste werk. Namen schrijven op zijn mappen, een map personaliseren (er zit een doorzichtig voorstuk in waar we prenten van Spiderman in gestopt hebben), zijn turnzak met pantoffels en t-shirt en short, zijn drankje, zijn koek. Hij moest ook een foto in zijn map kleven hebben waar hij op staat met Wout en Jurre. Blijkbaar heeft hij enige houvast nodig.

En dan hebben we al kleren klaar gelegd voor morgen. Willem gaat voor stoer, Wout liet mama kiezen en Jurre gaat voor fel rood.

En ze liggen dus op tijd in bed zodat ze er morgen goed tegen kunnen. Die eerste week zal al weer zwaar genoeg zijn zo...

2 opmerkingen:

Familie-Schildermans-Verbeke zei

succes morgen!

ki en co zei

succes! En vanmiddag kunnen we ze al terug gaan halen!
(Wout is al een dagje thuis, hij is niet in staat om te starten.)