donderdag 14 augustus 2008

Enkele nieuwtjes.

Willem moet niet meer naar de logopedie. Sinds zijn tongriempje doorgeknipt is, is zijn r heel snel vooruit gegaan en nu rolt ze dus zo goed als altijd.

Vorig jaar wist de oogarts nog niet goed of Willem een bril moest of niet en kreeg hij er geen omdat hij nog een kleuter was. We moesten zeker terug voor het eerste leerjaar begon. We zijn terug geweest en de krommingsfout is er nog, maar hij moet geen bril dragen omdat hij er geen last van ondervindt bij het lezen van de cijfers op afstand. Dus dat was ook een geruststelling.

Papa is momenteel thuis met rugpijn. Hij heeft de hele week nog niet gevolleybald en dat wil al heel wat zeggen!

Gisteren zijn we met de trein en de boot naar Planckendael geweest met Kiara (Willems vriendinnetje), Rika (mama en Jelles doopmeter), Joni, Raya en Lene (mijn zus en haar meisjes). Meer zon dan regen, dus dat is wel mee gevallen. Ik probeer nog wat foto's geplaatst te krijgen.

Jelle is zeven maanden en trekt zich recht in zijn park als je hem aan de rand zet zodat hij de spijlen vast kan nemen.

1 opmerking:

mamavan2kapoenen zei

ook een papa met rugpijn:-( de onze ook...enkele jaren geleden geopereerd aan een discus hernia en helaas sinds begin dit jaar volledig terug op dezelfde wervels:-(...na enkele inspuitingen weer iets beter tot begin deze week..het sleuren vd dozen was er iets teveel aan...volgende week terug ziekenhuis...we wachten af...

jelle gaat ook goe vooruit hé zeg!!