maandag 1 september 2008

Ze zijn vertrokken...


Jurre had er totaal geen problemen mee om te starten in zijn klas. Hij is de speelplaats op gestapt en is beginnen spelen; hij is zijn klas even later binnen gestapt, heeft een doos speelgoed uit de kast gehaald en is beginnen spelen.

Wout maakte ook nergens problemen van. Hij heeft zelfs al helemaal vooraan een nieuw stuk speelgoed onthuld op de speelplaats en deed heel enthousiast mee met het begin van het nieuwe schooljaar toneeltje.

Willem had het het moeilijkst. En bij hem waren er tranen. Hij vond het toneel saai. Maar toen hij in de rij mocht gaan staan om naar zijn klas te gaan, ging het precies veel beter.

2 opmerkingen:

k@t zei

Het is op Jurre en Wout hun gezicht te lezen dat ze er geen problemen zouden van maken! En Willem heeft blijkbaar toch ook vrij vlug zijn draai gevonden. Het was voor hem ook een grote stap hé! Was iedereen tevreden na het eerste schooldagje? Veel succes ermee komend schooljaar!!

de Libbrechts zei

Gisterenavond had ik er twee die zeiden dat ze niet meer terug wilden: Willem en Jurre. Deze ochtend heeft Jurre gebruld en geweend dat hij bij mama wou blijven. Willem is schoorvoetend toch vertrokken. Wout doet het allemaal precies niets. Willem vindt het stil zitten allemaal maar niets... Hopelijk gaat het snel beter. Ik weet ondertussen dat september zowat de moeilijkste maand van het jaar is voor Willem (en dus ook voor mama), maar als Jurre het nu nog moeilijker gaat maken...