donderdag 4 december 2008

Een hele drukke woensdagnamiddag!

Het was dus een hectische woensdagnamiddag.

Om twintig voor twaalf is school gedaan.

Dan naar huis, eten, huiswerk maken (Willem), cadeautje verpakken (Willem), turnkleren nemen (Wout) en om half twee weer allemaal in de auto richting Geluveld. Willem mocht daar naar het verjaardagsfeest van Sjoerd en ik heb iets vroeger gebracht. Eigenlijk moest hij er om twee uur zijn, maar met Wout moest ik om twee uur weer in de turnzaal in Wervik staan.

Daar was een turnles samen met het tweede kleuter omdat de mama's mochten gaan kijken en omdat de Sint langs kwam. Dus van Geluveld naar Wervik, Wout omgekleed en ons in de zaal geïnstalleerd (mama, Jelle en Jurre hebben gekeken naar Wout). Het was wel leuk. Onze Wout is een echt haantje de voorste en als ze iemand nodig hebben, gaat zijn vinger zeker in de lucht! Willem zou dat nooit doen. En zelfs mama en papa waren zo niet als kind. Maar hij geniet er van en als hij dan niet gekozen wordt, maakt hij er ook geen drama van.
Dus Wout heeft getoond dat hij helemaal alleen over de balk kan lopen. En Wout is dirigent geworden van het derde kleuter. En is zo vlak bij de Sint en de Zwarte Pieten mogen gaan staan om het derde kleuter 'Zie ginds komt de stoomboot ...' te laten zingen. Voor Jurre en Jelle duurde het misschien allemaal wel wat te lang.

Dit feestje is wat uitgelopen en om half vijf zijn we heel snel naar huis gereden om iets te drinken te halen voor Wout en Jurre want na al die picknicken en chocolademunten hadden ze natuurlijk dorst gekregen.

Dan weer naar Geluveld. Willem ophalen. Hij had genoten van het piratenverjaardagsfeest!

Terug thuis waren ze alle vier moe. Jurre hing bovendien vol gesmolten chocolade, dus Jurre maar onmiddellijk in bad gestopt.
Tegen dat hij uit bad was, eten klaar beginnen maken, want papa was dan naar huis aan het komen.

En na het eten wou ik eigenlijk nog wel kleren klaar gelegd hebben voor mijn jongens omdat ze vandaag klasfoto's nemen. En die dingen die ik ze graag wou laten aandoen moesten natuurlijk nog gestreken worden....

Maar we zijn er geraakt.

Geen opmerkingen: