zondag 7 december 2008

Sintweekend.

Vrijdag is de Sint langs geweest op de school van de jongens. Ze hebben moeten zingen, hebben cadeautjes gekregen voor hun klas en elk kind kreeg een grote zak zoete dingen.

Vrijdagavond hebben ze dan hun schoen gezet. Jurre en Jelle hebben daar wel niet veel van meegemaakt. Jurre is in slaap gevallen in de zetel om iets voor zes en Jelle was ook al doodop. Dus toen de grote jongens thuis kwamen van de volleybal met een zak chocolade hebben zij de schoenen gezet voor de vier jongens.

En zaterdagochtend zijn we dan allemaal samen naar beneden gekomen. Er lag een snoepspoor naar het 'park', maar daar lag niet zo heel veel en dus besloot Wout dat het niet de moeite was om dat te bekijken en liep meteen door naar het 'nieuw huisje' om te zien of daar meer lag. En daar lag meer.

De jongens zijn dan meteen volop beginnen spelen en we hebben moeten trekken om het toch enigszins wat opgeruimd te krijgen. Bovendien heeft het anderhalf uur geduurd vooraleer Willem bij zijn deeltje geraakt is. Zo bezig met de playmobil die ze voor samen gekregen hadden en Wouts actionmanpoppen.

Jurre moest dan gaan turnen en hij heeft zijn auto's meegenomen, maar is eigenlijk wel zonder morren gaan turnen.

Toen we Jurre gingen ophalen, zijn we door gereden naar oma en opa kip. Maar toen we daar binnen kwamen was er al allemaal kerstversiering en was de Sint blijkbaar niet langs geweest. Wout was echt, echt wit van het schrikken dat hij daar niet geweest was!

Maar ze zijn dan op zoektocht gegaan door het huis en in de bureau was er geen kerstversiering en had de Sint toch van alles gelegd.

En ook bij meme Joni was er een pakje aan gekomen voor Willem en bij Rika voor Jelle en mama en bij Jan voor Jurre. De Sint heeft dus weer heel veel werk gehad en moeite gedaan!

En wat hebben de jongens nu zoal? Een piramide met een extra doos egyptenaren, een pirateneiland, actionmanpoppen met auto's en een haai, speelgoedgeld, carsauto's, een eerste telegeleide auto, een poohbeer met slaapmuziekje, een vormpjeskoekjestrommel, boekjes allerhande, een fototoestel, skateboarden, kussens van Mickey en Cars, pennenzakken, mappen, een geheim agent set, een lego robot, een houten garage, auto's, een strijkplank met strijkijzer, monopoly junior, hide and seek pirates en natuurlijk bergen chocolade, picknicken, mandarijnen en ander lekkers!

Geen opmerkingen: