vrijdag 2 januari 2009

Het begin van een nieuw jaar....

Het zijn drukke dagen... Woensdagnamiddag zijn we naar opa Menen getrokken om hem en Cécile alvast het beste te wensen voor het nieuwe jaar. Het was er nog niet druk en sinds we met zijn zessen zijn kiezen we best een beetje die minder drukke momenten.

Daarna mochten we naar oma en opa kip. Daar waren we allemaal, op Dagmara na. Lekker gegeten, spelletjes gespeeld. De jongens mochten op blijven zo lang ze flink waren en zelf niet vonden dat ze naar hun bed moesten. Jelle is om acht uur gaan slapen, Jurre iets na negen, Wout rond een uur of elf en Willem heeft gevochten tegen zijn slaap. Hij wist dat zijn verjaardag begon als hij middernacht kon halen. Hij verstond er zich niet aan dat ze aftelden naar zijn verjaardag op tv! En vuurwerk voor zijn verjaardag! Hij is nog nooit zo lang op gebleven en het was dus echt wel overdonderend voor mijn grote jongen. En we hebben dus niet eerst gelukkig nieuwjaar gezegd, maar wel gelukkige verjaardag! En hij heeft meteen zijn eerste pakje voor zijn verjaardag al gekregen. En mama is het jaar begonnen met traantjes, want Willems verjaardag doet me dus nog steeds echt wel iets!

's Nachts hadden we de jongens nog van bed veranderd (ze waren beginnen slapen bij oma en opa kip, maar we hebben ze mee gebracht naar huis) en dus zijn ze hier op 1 januari op heel verschillende tijdstippen opgestaan. Maar wel allemaal voor tien uur. We hebben Willem zijn mailkes laten bekijken en hij heeft nog een pakje gekregen voor zijn verjaardag.

Dan zijn we naar oma en opa gewoon geweest. We hebben daar heel lekker eten gekregen en stapels pakjes! De jongens hebben er heel veel gespeeld met Robin en Julie. En ook daar werd Willems verjaardag gevierd met versiering, ballonnen en een pakje!

Even thuis de cadeautjes van de jongens in elkaar gestoken en dan zijn we vertrokken naar Rita. Normaal wordt nieuwjaar bij meme gevierd, maar dit jaar zat meme bij Rita en mocht de hele familie naar Rita. De jongens vonden het er super met het, voor hen, nieuwe speelgoed en met de speelkameraadjes. En ook al waren we daar niet compleet, het leek toch al wel wat op een kinderopvang: Willem, Wout, Jurre, Raya, Lowie, Jelle en Lene. Als je ze samen ziet rond een keukentje, enkele dozen blokken en een kindertafeltje, dan is dat toch al de moeite. Vooral omdat ze allemaal niet veel in leeftijd verschillen. Willem is de oudste en Lene (7 maand) is de jongste.

Terug thuis hebben we dan opgeruimd (het meeste toch) en ons kleinste zijn vroeg gaan slapen. De oudste wilden nog wat opblijven. En zo zijn nieuwjaar en Willems verjaardag alweer voorbij...

Foto's volgen als mijn fototoestel weer opgeladen is...

Geen opmerkingen: