zondag 15 maart 2009

Een zalig zomers weekend...

Vrijdagavond niet veel speciaals. De jongens zijn gaan trainen, papa gaan trainen.

Zaterdagvoormiddag voetbalmatch van de jongens. Ze hebben gewonnen met 11-1, dus Willem heeft zijn werk gedaan in het doel en Wout heeft een goal gescoord. Jurre is zijn uurtje gaan turnen. 's Namiddags heeft papa met opa gewoon de plinten gezet van de laminaat boven. De laminaat is nu dus klaar al zullen we telkens moeten afwerken als we verder werken (aan de trap, aan de oude deuropening,...). Maar dat is nog niet voor meteen dus kunnen we nu niet meer verder. De jongens hebben thuis gespeeld en ik ben met de twee kleinste ook een kleine wandeling gaan maken. En na een bezoekje aan oma en opa gewoon dan gaan opdienen voor het toneel in de school van de jongens. Het was dus eens papa die thuis bleef bij de jongens.

Vanmorgen hebben we de fietsen uitgehaald en zijn we met de fiets gaan zwemmen. Wout heeft eindelijk nog eens een lengte gezwommen en Willem geniet nu echt van de springplank. En Wout was ook super blij dat hij er weer op mocht van mij. Hij mag er immers niet op van mij als hij niet eerst een lengte zwemt. Ze moeten van de redders immers een lengte kunnen zwemmen om in het diepe deel te mogen.
Daarna met de fiets naar oma en opa kip. Jurre heeft op het aanhangfietsje bij papa gezeten. Willem en Wout hebben alles zelf gefietst. En Jelle heeft wat geslapen in de fietskar, maar anders zit hij in het stoeltje op mijn stuur.
Dan terug naar huis gefietst en dan is papa vertrokken naar de volleybal. Duimen maar dat hij goed speelt, want hij had weer last van zijn rug en zijn benen.
En de jongens hebben buiten gespeeld. Met de fietsjes allerhande (steps, loopfietsje, driewielers, gocarts, fietsjes), de klimtoren, de glijbanen, de trampoline, ... en ik heb hun zandbak open gemaakt! Dat was iets super chique want zo goed als nieuw.

En nu zijn ze in bad geweest en kijken ze wat tv. Jurre is doodop. Na het eten zal hij wel niet lang meer op zijn!

En tot slot tellen op zijn Jurres: one, two, three, four, cinque, six, sept, huit, neuf, dix.

Geen opmerkingen: