dinsdag 14 april 2009

Druk paasweekend.

Het begon vrijdag...
Joni en Bart waren hier voor het weekend met de kinderen en eens Jurre en Raya elkaar gezien hebben, willen ze vooral samen spelen. Vrijdagvoormiddag waren Bart en Joni naar de bloembak komen kijken en ze zijn dan mee geweest om Willem naar zijn laatste dag voetbalkamp te brengen. Daarna zijn we naar de markt getrokken en hebben we gegeten bij oma kip.
In de namiddag is Jan (Jurre zijn peter) langs geweest met klokkecadeautjes voor Jurre.
Vrijdagavond zijn Willem en Wout dan nog gaan trainen in de volleybal en hebben we nog wat opgeruimd in de tuin.
Zaterdagochtend mochten we gaan ontbijten bij oma kip omdat de paashaas daar langs geweest was. Joni had gelukkig aan de paashaas laten weten dat ze in West-Vlaanderen zaten.
Papa is dan naar het containerpark gereden en we hebben 's middags barbecue gegeten met zijn allen.
Zaterdagnamiddag zijn we dan naar de paaseierenraap geweest van de Gezinsbond. Jurre heeft het zilveren ei gevonden en heeft echt genoten van zijn applausje!
Daarna zijn we nog naar de babyborrel van Kira gereden, maar Jelle was ondertussen echt wel niet meer overeind te houden en dus zijn we daar vroeg vertrokken om Jelle in zijn bedje te leggen.
Zondagvoormiddag was de paashaas hier langs geweest. Jammer genoeg konden de jongens niet veel zoeken, want het was zo hard aan het regenen dat de paashaas alles binnen gelegd had.
Daarna naar oma en opa gewoon. Daar konden de jongens wel weer op zoek in de tuin, samen met Robin en Julie.
Op zondagmiddag was er een familiefeest van oma gewoon haar kant. Jelle was echt doodop en ziek en dus hebben we hem in bed gelegd bij oma kip. De drie grote jongens hebben zich enorm geamuseerd met voetballen, kampen bouwen, ravotten eigenlijk. Er waren ook vrij veel kindjes en die zijn bijna allemaal tussen 7 en 0 jaar oud, dus dat is wel leuk.
Daarna nog kort even naar meme. Jelle kreeg daar nog paascadeautjes van Rika (zijn meter).
Gisteren dan een iets rustigere dag, al heb ik heel veel gestreken. En de drie jongens zijn naar Bolt gaan kijken met papa. Jelle en ik zijn even gaan fietsen en hebben verder gewerkt aan de bloembak. Hij staat nu bijna klaar om er iets in te planten.

En na dit paasweekend moeten we dus naar de doe-het-zelf-zaak. We hebben een piratenstuur, een verrekijker en een klimmuur voor aan de klimtoren. Maar omdat allemaal fatsoenlijk te kunnen installeren moeten we een uitbouw maken aan de klimtoren. Dus gaan we vandaag daar wat materiaal voor halen en dan duurt het hopelijk niet meer heel lang voor de kinderen kunnen spelen om hun verbouwde klimtoren.

Foto's zullen nog wel volgen.

Geen opmerkingen: