vrijdag 29 mei 2009

Middagpauze zonder Willem.

Ja, we hebben een middagpauze zonder Willem. Willem is namelijk op schoolreis. Hij ging eerst een bezoek brengen aan het Zwin en deze namiddag zouden ze naar het strand van Knokke gaan! Het eerste, tweede en derde leerjaar zijn samen op stap. Hij moest een emmer en een schepje en een zakje mee hebben. En zakgeld. Dat laatste vond onze Willem super belangrijk. En hij is dus vertrokken met belegde stokbroodjes, snoepjes, centjes, fruitsapjes. En een heel goed humeur!

Wout en Jurre hebben vandaag sportdag. Deze ochtend zijn ze naar een binnenspeeltuin geweest, maar deze namiddag mogen ze fietsen op school en is er een doorschuifsysteem. Zij mochten deze middag wel naar huis komen eten en hebben gewoon om drie uur het weekend dat begint. Willem komt pas om vijf uur terug aan op school.

Het weer hebben ze in elk geval mee! Ik kijk al uit naar Willems verhalen deze avond!

2 opmerkingen:

Bart S. zei

Volgende week heeft Raya 'sportweek'... elke ochtend ochtendgymnastiek voor de lessen, woensdag een heuse sportdag en donderdag en vrijdag opdrachten om dan op vrijdagnamiddag de medailles uit te delen! Ik zal nog vlug nieuwe sportschoenen moeten kopen gezien haar oude te klein zijn... maar ik vind het wel super!

de Libbrechts zei

Klinkt super in ieder geval!