zaterdag 20 juni 2009

Naar zee.

Deze ochtend is Wim gaan werken. We nemen onverwachts wat meer vakantie dan we gedacht hadden en daarom moet Wim nu sneller met een aantal dingen klaar zijn. Dus zal hij de komende drie weken keihard moeten werken en veel uren moet draaien.
Maar deze namiddag zijn we toch naar zee gereden. We vertrokken met minder mooi weer en wat regen, maar met de picknick mee zijn we richting Oostende gereden. We hebben gegeten op het strand tussen Oostende en Middelkerke. De jongens hebben ondertussen op het strand gespeeld.
Daarna zijn we richting Middelkerke gewandeld op de dijk. Jurre met zijn fiets, Willem en Wout met hun step en Jelle stappen. Maar ver zijn we niet geraakt.
Terug aan de auto vroeg Wim of ze eens wilden gaan kijken naar de bunkers en kanonnen van Atlantikwall en dat zagen ze super goed zitten. Dus zijn we een goed anderhalf uur gaan wandelen tussen de bunkers en geweren en kanonnen.
En dan naar huis. Hotdogs gemaakt. Want we hebben vier jongens die veel gestapt hebben en dus heel moe zijn. Ja, vier jongens die veel gestapt hebben. Want voor Jelle waren we zowel de buggy als de rugzak vergeten. Maar hij heeft zijn deel meer dan gestapt!

Geen opmerkingen: