zaterdag 25 juli 2009

Terug thuis.

Enkele weken geleden kreeg ik ineens een leuke mail... We hebben een reis gewonnen naar Dordogne. Een kampeerreis voor het hele gezin met een aantal uitstappen inbegrepen. Wim heeft dan zijn verlofperiode aangepast, we zijn een tent gaan kopen en op 10 juli zijn we vertrokken richting Domme. Met een tot het dak gevulde auto.

Deze ochtend zijn we terug thuis gekomen. Een beetje (veel) bruiner, wel wat moe, maar wat hebben we genoten. Onze tent was echt kamperen. Totaal geen luxe. De jongens proper houden was een onmogelijke opdracht. Maar we hebben kastelen gezien, gezwommen, gespeeld in de Dordogne, een grot bezocht, door middeleeuwse straatjes gewandeld, gestapt, gespeeld, foto's getrokken, ... Het was zalig. Foto's volgen, maar Wim kijkt nu naar zijn eerste rit van de Tour de France en de foto's staan niet op deze computer en dus moet hij ze nog overzetten vooraleer ik de beste met jullie kan delen (en ik zal moeten kiezen uit mijn meer dan 1000 ! foto's).

Voor diegene die al een beetje nieuwsgierig zijn... We verbleven in Domme op de camping Le Perpetuum met de groep van Pasar.

Geen opmerkingen: