maandag 24 augustus 2009

En ja, ook de drukke weekends zijn terug...

Vrijdagavond had Willem zijn eerste volleybaltraining van het seizoen. Er zijn wat nieuwe vriendjes bij gekomen en zowel Willem als Wout lijken er wel deugd van te hebben dat ze kunnen sporten zonder hun broer er bij (Willem in de voetbal, allebei in de volleybal).
Daarna langs geweest bij oma en opa gewoon.
's Avonds moest papa dan nog gaan trainen.

Zaterdagvoormiddag zijn Willem en ik rond half negen vertrokken naar de voetbal. Jelle mocht mee gaan supporteren. Jurre en Wout zijn bij papa gebleven. Papa heeft verder gewerkt aan de afbraak van de oude voorgevel.
Willem heeft zijn match gewonnen met 7 - 9. Hij heeft wel de hele match gespeeld als laatste man.
Kwart voor twaalf waren Willem en ik terug thuis. Papa heeft zich dan gedoucht terwijl ik eten klaar maakte, want om half één moesten we alweer weg omdat papa een tornooi moest gaan spelen. Willem en Wout zijn bij papa gebleven, maar Jelle, Jurre en ik zijn nog eerst eens goeiedag gaan zeggen aan meme.
Daarna zijn we dus allemaal gaan supporteren voor papa. En tegen de tijd dat we thuis waren, was het alweer etenstijd en bedtijd voor de jongens.
Zondagvoormiddag hebben we dan wat elektriciteit los gekoppeld, het rolluik weg gedaan, de voorruit uitgehaald en de vensterbank uit gehaald. Die lag los van mijn werk met de buurman, maar het venster moest weg zijn voor we de vensterbank konden uithalen. Bij dezen... We hebben het gemaakte gat wel weer dicht genageld met houten panelen voor in de tuin.
Dan allemaal snel gedoucht en gekleed om te gaan barbecueën bij een studievriend van papa. Lekker een hele namiddag ontspannen in de tuin in de zon. Willem heeft met een game boy gespeeld en ondanks het feit dat het niet in kleur was, vond hij het precies toch eens leuk om andere spelletjes te spelen dan die die hij heeft voor zijn ds. Wout hield het vooral bij zijn ds. Jurre heeft gefietst en gespit en ... En Jelle? Die heeft vooral veel geslapen.

1 opmerking:

k@t zei

Geniet er nog maar van, dat jaartje!