vrijdag 18 september 2009

Drukke week.

Het is hier deze week al druk geweest. Maandag was een gewone schooldag. Wout had turnles, maar meer was er niet speciaal aan. Buiten het feit dat Jurre twee pruimen gegeten had in de klas!
Dinsdag ging Willem zwemmen met zijn klas. In Jurre zijn klas aten ze pruimenconfituur die ik gemaakt had omdat de juf verteld had over mama's die confituur maken met pruimen en ik had dus maar een pot bezorgd. 's Avonds had Willem een uur voetbaltraining en Wout twee uur turntraining.
Woensdag ging Jurre naar de boomgaard met de klas. Met de bus. Altijd leuk voor kleine jongens. Vooral als de opa van een klasgenootje chauffeur is. In de namiddag had Jurre een uurtje turnen, Wout twee uur turntraining en een verjaardagsfeestje erna. En 's avonds gaat papa trainen.
Donderdagvoormiddag ging Wout onverwachts zwemmen met de klas (gewisseld met een ander leerjaar) en in de namiddag was het de scholenveldloop. Wout heeft heel goed gelopen en is bij de eerste twintig, vermoed ik. Willem heeft super gelopen en is tweede geworden. 's Avonds had Willem dan nog een uur voetbaltraining.
Vandaag is het een gewone schooldag, maar deze avond heeft Wout twee uur turntraining, Willem (en Jurre als hij niet te moe is) een uur volleybaltraining, geef ik een training, gaat Wim volleyballen en komen ze de garagepoort opmeten.
Morgen moet Wim een voetbalmatch spelen tegen Willem omdat de tegenstander afgebeld heeft (al de tweede week na elkaar, vandaar de match tegen de papa's) en heeft Wout een volleybalmatch (zijn eerste!). Bovendien heeft Wout nog drie uur turntraining op verplaatsing en moet papa een match gaan spelen.
Zondag is het dan rustdag voor iedereen :-). De jongens zullen het nodig hebben!

Geen opmerkingen: