maandag 23 november 2009

Sint 3-weekse.

Dit weekend zijn we begonnen aan onze Sint 3 weekse :-). Zaterdag kwam de Sint naar Wervik en was er een show van het poppentheater. Wout moest trainen in Vlamertinge en Willem werd geheel onverwacht uitgenodigd om te gaan spelen bij zijn beste vriend uit zijn oude school en dus zijn Wim en ik geweest naar de Sint met alleen de twee kleinste. Maar geen van beide vond de show van het poppentheater echt goed. De Sint zien vonden ze dan weer wel leuk. Vooral dan omdat ze een zakje met lekkers kregen.

De nacht van zaterdag op zondag was de Sint dan langs geweest bij oma en opa gewoon. Maar 's morgens konden we niet gaan kijken, want Wout moest eerst nog een volleybalmatch spelen. Maar van zodra die afgelopen was, hebben we dat doorgebeld naar papa die dan ook zijn broer verwittigde zodat alle kleinkinderen ongeveer gelijktijdig aankwamen bij oma en opa gewoon. Belegde broodjes gegeten, maar niet meteen speelgoed gevonden. Tot Julie ineens iets zag van Bliksem en Bumba. Zes gelukkige kindjes!

Ondertussen de zetels in de living al anders gezet zodat Jelle zijn Bumbatentje in de living kan. Gisteren stond het in de keuken, maar het stond daar niet echt ideaal en dus maar weer wat dingen verplaatst en nu staat het in de living. Met kussentjes en een dekentje er in. En ook de rest heeft al een plaatsje gevonden. De uitbreiding van Jurre zijn Radiator Springs bij dat wat hij vorig jaar kreeg van de Sint, de playmobil bij de andere playmobil en het nieuwe spelletje voor de ds in de ds. De Poohbeercomputer en de nieuwe kassa van Jelle mogen dan bij zijn speelgoed, al spelen ze hier nu ineens weer alle vier met die centjes. En Wout zijn microscoop is voor op zijn kamer.

We zijn klaar voor het volgende weekend en het volgende Sintbezoekje :-).

Geen opmerkingen: