vrijdag 8 januari 2010

De maand van de jarigen.

Maandag is Willem naar school vertrokken met een mand vol fruit. Hij had dat gekozen en dus werd het fruit.

Vandaag was het dus al aan Jurre om zijn verjaardag te vieren in de klas. Hij mocht kiezen tussen vandaag en maandag, maar omdat Jelle maandag jarig is, werd het dus vandaag. Want eigenlijk is hij morgen jarig. Hij wou appeltaart. Eigenlijk appelcake. Dus heeft mama appelcake gebakken. Maar omdat mama weet van hier thuis dat niet iedereen dat lust met appeltjes, heeft mama nog een cake gebakken. Een hele gewone. Maar het laatste beetje deeg heb ik bruin gekleurd met cacaopoeder en daardoor kon ik een grote bruine J op de taart zetten. Jurre had een verjaardagst-shirt aan en hij had deze avond ook een kroon mee. En hij kreeg een cadeautje van de juf! Een lieveheersbeestjeskapstok. En Jurre had volgens de juf geen cake en appeltaart mee, maar een appelcake en een lettertaart :-). Blijkbaar smaakt dat toch even lekker, want heel veel bleef er niet over van de twee cakes.

Jurre mocht deze avond kiezen wat we zouden eten en het werden hamburgers met frietjes. Papa had alles klaar gemaakt tegen dat we terug waren van de volleybal (Jurre vond dat hij mee mocht doen nu hij vier jaar is) en Jurre kreeg van papa zelfs een hamburger met vuurwerk er op!

Morgen is hij nu echt jarig. En hij is gaan slapen met de vraag of hij nu nog echt een cadeautje krijgt van mama en papa.... Wie weet?

1 opmerking:

ki en co zei

happy birthday voor Jurre! Geniet van je dagje!