maandag 15 februari 2010

Ditjes en datjes.

Gisteren was het het verjaardagsfeest voor de jongens. Druk, maar leuk. Ons jongens vonden het super leuk, dus ik hoop dat de andere kinderen zich geamuseerd hebben. Foto's heb ik niet echt kunnen nemen wegens te druk in de weer. Dank je allemaal voor alle hulp en alle leuke cadeautjes!

Gisterennamiddag moest papa ineens toch gaan volleyballen. Het was een vrij weekend, maar ze ging (onverwachts) door in de beker en die ploeg waar ze tegen moesten spelen hadden al een uitgestelde competitiematch dit weekend en dus moesten ze op zondag spelen. Dus het verjaardagsfeest voor een deel moeten doen zonder papa. Maar ze hebben gewonnen. Ze mogen nu de finale gaan spelen (op moederdag).

Vanmorgen zijn Willem en Wout begonnen aan het sportkamp. Wout met een grote glimlach op zijn gezicht. Willem wat bedrukt, maar hij stond al meteen bij Warre, Kiara en Gilles, dus het komt wel goed. Hij zal zijn draai wel vinden.

En papa is deze ochtend om vijf uur dus weggereden richting Wevelgem. Daar mocht hij mee met een collega naar Zaventem. Normaal moest hij nu al aan het vliegen zijn, maar zijn vlucht is uitgesteld. Hopelijk niet te lang, want hij zal al zijn tijd ter plaatse nodig hebben, zei hij op voorhand. Maar hij heeft zijn laptop bij zich en zit dus te werken op de luchthaven.

Geen opmerkingen: