zondag 7 maart 2010

Turnshow KEL 2010.Het was een mooie show, met een leuke afwisseling van jong en oud, van presteren en entertainen. En als je eigen jongens er tussen lopen, is het helemaal speciaal. Jurre was er vrij gerust in op voorhand, tot ik aanstalte maakte om hem met zijn 'showkleren' aan, alleen te laten. Dan kreeg hij ineens een klein hartje. Maar het lukte. Wout liep nerveuzer rond. Hij wou het goed doen. En ze hebben het allebei goed gedaan. Jurre moest meer iets doen dat op een dansje leek en hij kende de volgorde goed, wist wat hij moest doen en deed het met zoveel overgave dat de tranen over mijn wangen liepen van het lachen. Hij moest wat met zijn poep schudden en hij heeft dat het hele dansje door met zoveel overgave gedaan... Ik had mijn jongen nooit eerder zo zien dansen :-).
Wout maakte deel uit van een serieuzer geheel. Zij moesten tonen wat ze kunnen. En dat heeft hij en dat hebben de andere jongens van zijn groep gedaan! Ondanks het feit dat ze ineens in het donker verder moesten doen. Ze deden gewoon verder. En het was goed. En dan heb je dus een mama en papa, een oma en opa en een grote broer die stralen van trots :-).

De show komt op dvd, maar we zullen een beetje geduld moeten hebben. Maar als er liefhebbers zijn: jullie zullen de show dus eens thuis kunnen bekijken als jullie dat willen.

Geen opmerkingen: