dinsdag 11 mei 2010

Schoolreis / sportdag.


Willem en Wout hebben vandaag hun schoolreis. Ze zijn allebei naar Paradisio. Al hebben we al de hele tijd discussie over de naam van het park (als je naar de site gaat, zal je zien waarom :-) ). Zij blijven de hele dag weg. Dus deze ochtend broodjes gebakken zodat ze belegde broodjes konden mee nemen.

Jurre heeft vandaag zijn sportdag. Deze voormiddag gingen ze naar de binnenspeeltuin Tirol en deze namiddag hebben ze een fietsparcours op school (want alle kinderen van het lager zijn toch weg, dus hebben de kleuters de school voor zich alleen). Hij mag deze middag wel gewoon naar huis komen eten. Hij heeft wel zijn fiets al mee naar school.


Aanvulling :-) :
Jurre heeft genoten van zijn dagje. Hij was blij dat hij ook belegde broodjes mocht eten deze middag hier thuis. Het fietsen was leuk, de binnenspeeltuin was leuk. Hij vond het dus super.
Willem en Wout vonden het ook leuk. Willem heeft een cadeautje mee voor mama en Wout heeft iets voor zichzelf gekocht. Ze hadden het nat en koud en de regen was bijna een echt storm. Maar het was wel een hele plezante dag. Al vond Willem het niet zo leuk dat hij die nieuwe Chinese tuin niet heeft mogen zien en vonden ze het niet zo leuk dat ze niet op de boot mochten. Het heeft blijkbaar de hele dag geregend.

Geen opmerkingen: