donderdag 7 oktober 2010

Sportseizoen.

Voor diegene die zich afvragen waarom het hier ineens stukken rustiger is, waarom er minder foto's zijn en zo meer. Er is maar één verklaring: het sportseizoen. Even kort alles op een rijtje? Hou je vast.

Wim traint en speelt nog steeds bij de volleybalclub van Wervik. Dat wil zeggen twee trainingen van twee uren tijdens de week en een match in het weekend. Met behoorlijk verre verplaatsingen, typisch voor divisie.
Mama tennist tegenwoordig een uurtje per week.
Willem speelt voetbal bij Wervik. Dat zijn twee trainingen van een uur tijdens de week en een match in het weekend. En hij volleybalt bij Wervik. Dat zijn twee trainingen. Eentje van een uur en eentje van anderhalf uur. Matchen speelt hij dit jaar niet omdat we vinden dat hij dat dan voor de volle honderd procent moet doen en dat lukt niet als je ook voetbal in competitie speelt. En Willem verkiest nu voetbal boven volleybal.
Wout turnt bij de competitie groep van de jongens van Wervik. Dat zijn twee trainingen van twee uren. En hij heeft een drietal evenementen en wedstrijden op zijn kalender staan. Hij traint ook met de demogroep en dat is ook een training van twee uren per week. Met één wedstrijd op het programma.
Jurre turnt nog steeds een uurtje bij de kleuters van Wervik, maar dat doet hij minder en minder graag. Hij voetbalt nu ook bij Wervik sinds dit jaar. Hij heeft daar ook twee trainingen van telkens een uurtje. En dit weekend speelt hij zijn eerste echte wedstrijd. Zijn wedstrijden zijn nog niet voor elk weekend, maar dat zal stilaan wel op gang komen.
En onze Jelle is dit jaar dus ook gestart aan zijn sportcarrière. Hij turnt nu een uurtje bij de kleuters van Wervik. Weliswaar bij kleuters die twee jaar ouder zijn omdat ons weekend al te vol zit, maar hij doet goed zijn best, is niet bang en geniet van het uurtje turnen. Elke week opnieuw komt hij buiten met de mededeling dat het superleuk is in de turnclub.

En naast dat alles moeten we uiteraard nog zorgen voor de gewone dingen. Bij papa op het werk is het druk. De twee oudste worden ouder en krijgen al eens wat meer huiswerk mee. En het huis is nog steeds niet opgeruimd na de invasie van de dozen. Maar we komen er wel.

Geen opmerkingen: