dinsdag 2 november 2010

Ketnet Halloween nocturne in Plopsaland.

Tja, met een fototoestel dat ik in de auto heb laten liggen, kan ik uiteraard geen beeldverslag geven... maar een beetje er over vertellen, kan ik wel.
We zijn dus rond elf uur vertrokken naar Plopsaland. En we stonden in de file op de autosnelweg er naar toe! We mochten niet aan het rond punt in draaien naar de normale parking, want die stond helemaal vol. Wim had al lang meer zin om gewoon naar zee te rijden, maar als je kinderen een dagje Plopsaland beloofd hebt, is dat niet zo eenvoudig. Nu ja, we mochten parkeren op een andere parking waarbij we wel de grote straat moesten oversteken, maar waar we eigenlijk minder ver stonden dan helemaal op het einde van de grote parking.
We moesten even in de rij staan om binnen te gaan, maar met de abonnementen gaat dat wel altijd vrij vlot.
En de jongens genoten eigenlijk meteen. Van de pompoenen, de versieringen, de voelboxen. Het was wel heel, heel, heel erg druk en we hebben ons geconcentreerd op die attracties waar de jongens anders niet op kunnen (anders = als de papa niet mee is). Dus Jurre is op de draak geweest met papa, Jurre is op de supersplash geweest met papa, de drie jongens zijn op de splash van koning Samson geweest met mama, Wout is op de Anubisride geweest met mama. Maar meer dan dat hebben we eigenlijk niet gedaan. Te druk. Wel nog in het spookhuis op het grote plein. Verder hebben we genoten van de animatie met de Pompoenkoning op het Kasteelplein. De parade hebben we maar van heel ver gezien.
Maar het meest geslaagd was het optreden 's avonds. Eerst de ketnetband en die was heel goed. Leuke liedjes met een goede mix voor klein en groot, jong en oud. Dan kwamen de Juniors. Mijn jongens waren ontgoocheld omdat hun favorieten er niet waren. En dan een vuurwerk. Wout noemde het zijn eerste vuurwerk. Voor mij was het lang geleden. En ik hou wel van vuurwerk eigenlijk. En toen waren er nog dansende en zingende heksen op het plein waar je binnenkomt. Ook heel goed.
Maar op dat moment was papa moe (en hij is vandaag gaan werken), was Jelle doodmoe en was bij Jurre ook wel wat energie extra welkom. Dus zijn we dan nog vrij snel na het optreden naar huis gekomen.
Het was geen dag van de attracties en van overal vlot aanschuiven en ergens op zitten. Maar we hebben toch genoten van het hele gebeuren. Duimen maar dat het met Ketnet Freezz iets minder druk is...

Geen opmerkingen: