zondag 5 december 2010

Sinterklaas.

We hebben de kerstversiering uit de kelder gehaald. Dus de Sintperiode is hier officieel voorbij. En ik denk dat we hier vier gelukkige jongens hebben.
Vorig weekend zijn we begonnen. De Sint kwam in de volleybal. Hij kwam er echt op bezoek. De vier jongens kregen een zakje met lekkers. De zondagnamiddag mochten we naar Rika, want de Sint was daar gepasseerd. De slaapkamer stond vol met lekkers en voor elke jongen een leuk cadeautje! Daarna kwam hij nog eens in levende lijve naar het werk van papa en ook daar kregen de vier jongens cadeautjes.
Woensdag moesten Jurre en Jelle turnen terwijl de Sint kwam kijken. De twee jongste kregen daar een zakje gevuld met lekkers.
Doordat er zaterdagochtend geen voetbal was, mochten de jongens op vrijdagavond hun schoen zetten. En zaterdagochtend stond onze tafel vol. Alle jongens vonden wel iets dat ze heel chique vonden. En voor Raya hebben we ook een paar dingen gevonden? In de namiddag kwam hij nog eens echt op bezoek in de voetbal. Jurre en Willem kregen daar een stuk speelgoed en een zak snoep. En vanmorgen was de Sint langs geweest bij oma en opa gewoon. Ook hier kregen de vier jongens een cadeautje. En we kregen deze ochtend een mail dat de Sint voor Willem iets had achter gelaten bij meme Joni.
Heel veel cadeautjes dus van de Sint. Vier gelukkige jongens dus.

Geen opmerkingen: