zondag 8 mei 2011

Moederdag.

Deze ochtend heb ik van alle vier mijn jongens een leuk cadeautje gekregen.
Willem heeft een hartje genaaid. Het versje was om zelf te lezen. Hij heeft een aantal keren opnieuw moeten beginnen en dus had hij geen energie meer denk ik om het versje nog eens luidop te lezen.
Wout heeft een groot hart gemaakt met gips op een voetje. Hij heeft zijn versje zelf moeten overschrijven en heeft het ook gelezen. De zeven zoenen werden vervangen door één zoen want hij wordt groot, he.
Jurre had een spiegeltje gemaakt voor mama. En een hele mooie kaart met een foto en parfum er op. Hij kon zijn liedje mooi zelf zingen, maar had wel zijn kaart nodig om te kunnen lezen wat hij moest zingen (voor de mensen die de ironie daarvan niet snappen: Jurre kan nog niet lezen).
Jelle zei zijn versje mooi spontaan en gaf zijn cadeau met heel veel trots. Het is een hangertje met zijn foto er op om briefjes in vast te knijpen. Hij vindt zelf wel dat hij een beetje boos kijkt op zijn foto, maar hij zegt dat het komt doordat hij zijn hoofd tegen de deur gebokt heeft op het moment dat hij voor de deur moest gaan staan om de foto te laten trekken.

Foto's volgen.

1 opmerking:

Marina zei

Echt helemaal op zijn jongens en zo herkenbaar ;-)