maandag 16 mei 2011

Ongelooflijk druk weekend.

Er zijn zo van die weekends waar alles samen valt.
Zaterdag was er:
- De eerste communie van Julie (mis en klein feest).
- De enige wedstrijd van het jaar van de demogroep van Wout.
- Het schoolfeest van Willem, Wout, Jurre en Jelle.
- Een voetbaltornooi van Willem.
Kiezen is verliezen, maar soms word je keuze ook wat gestuurd. Wout moest naar die wedstrijd, want je traint daar een heel jaar voor, voor die ene wedstrijd. Dus geen schoolfeest voor Wout.
Willem moest niet meer dansen op het schoolfeest en bovendien is voetbal een ploegsport en dus werd het voor Willem voetbal.
En doordat we zowiezo opgedeeld werden en we op school al twee jongens weg trokken van het schoolfeest, werd het schoolfeest voor de twee kleinste.
Er bestaan filmpjes van de optredens, maar voor deze blog zijn de filmpjes te zwaar. Diegene die me weten zitten op facebook, kunnen ze daar al bewonderen.

Zondag was er:
- Voetbaltornooi in Tielt voor Jurre.
- Voetbaltornooi in Beloeil (vervolg) voor Willem.
- Feest voor Julie.
Bovendien waren er spelers te kort voor Willem zijn ploegje en dus vroegen ze Wout mee. En aangezien het maar tot de middag was en we Willem al mee gaven, hebben we Wout ook maar mee gegeven.
Wim is op tijd aangekomen op Julie haar feest. Samen met Jelle.
Ik ben met Jurre op het tornooi van Tielt gebleven tot na de voorlaatste match en dan zijn we ons thuis komen klaar maken. Dank zij de hulp van Conchita haar gezinnetje, kregen we Willem en Wout snel thuis. Snel douchen en dan ook naar het feest. En zo waren we tegen kwart voor twee voltallig op Julie haar feest.

Geen opmerkingen: