zaterdag 25 juni 2011

Vakantiemodus.

Ja, het is de titel van de column in het begin van het magazine van de krant. Papa las de titel en dacht aan mij. En met reden. Nog een viertal dagen een paar 'moetjes', maar weinig stress, weinig druk. Goed is even echt wel goed genoeg. En dus is het eigenlijk echt wel al een beetje vakantie. Wim heeft gisterenavond het gras af gereden en we hebben de tent gezet. Ze wilden alle vier in de tent slapen, maar Jelle bleef maar rond lopen en spelen en Jurre wakker houden en dus is die binnen in zijn bed gevlogen. Maar de drie anderen hebben in de tent geslapen. En zijn deze ochtend door de regen terug naar binnen gekomen. Willem langs de kortste weg, Jurre op zijn gemak al dansend door de regen over het terras rechtstreeks naar de keuken. Zalig om te zien. Tijd zat om te ontbijten. En nu zit de helft nog in pyjama voor de tv.
De moetjes van deze week? Nog twee volle en twee halve dagen naar school gaan (sportdag voor de twee grote, waterspelletjesnamiddag voor de kleuters, feestje in de sloeber, algemeen afscheidsfeestje op school), de laatste sporttrainingen van het jaar en een rapportenavond. Meer niet eigenlijk. Zalig, niet?

1 opmerking:

Marina zei

De druk die even weg valt, even niet tegen de tijd opboksen, ik kan er ook erg van genieten. En dat kamperen in de tuin dat doen de kinderen hier ook nog steeds elke zomer, zo leuk.