vrijdag 1 juli 2011

Zomerfeestje.

Jurre zeurde me al maanden de oren van het hoofd voor een zomerfeestje (hij wou het zelfs organiseren in januari) dat hij zelf wou organiseren.
Willem wil vaker samen dingen doen met Warre, maar ze zitten op een verschillende school, in verschillende sportclubs, ...
Wout was naar Arne mogen gaan spelen, maar door al die sportkalenders hier in huis lukte het terug komen spelen niet zo vlot.
En Jelle heeft gewoon graag speelvriendjes in huis.
Mama heeft ze dus laten een zomerfeestje houden.
Gisteren om vier uur zijn Warre en Arne hier aangekomen. Met hun slaapzak. Even later is ook Shannen gearriveerd. Eerst hebben ze heel veel gespeeld. En Wout en Arne moesten nog anderhalf uurtje gaan trainen samen. En om kwart na zeven konden ze barbecue komen eten. Een tafel met vijf kindjes er aan is eigenlijk hetzelfde of eentje met vier er aan. En om kwart na acht zijn Arne en Wout dan thuis gekomen en hebben ook zij nog barbecue gegeten. Met een ijsje er na voor allemaal.
Jelle hebben we voor de zekerheid maar niet in de tent laten slapen en Jurre hebben we iets vroeger in de tent gelegd zodat die al sliep tegen de de invasie van de grote jongens er aan kwam. Tegen half tien laatste stop in de badkamer en dan de vier grote jongens in de tent te slapen gelegd. Met de mededeling dat Jurre al sliep en dat ze het niet al te bont konden maken.
Om kwart na tien nog eens gaan luisteren. Ze waren nog wakker, maar het was heel stil. Ze lagen te lezen of misschien hier en daar al eentje te slapen.
Vanmorgen was Jelle als eerste op om half zeven. De rest is nog in dromenland om acht uur. Er staat al een hele lading vers gebakken broodjes op hen te wachten.

Geen opmerkingen: