woensdag 3 augustus 2011

Jelle kan...

Fietsen! Hij moet nu wel nog leren starten en stoppen omdat hij op de camping heeft leren fietsen met Jurre zijn fiets die hem te groot is. Zijn achterband van zijn kleine fiets blijkt echter zo lek als een zeef en dus moet ik eerst aan zijn fietsje werken vooraleer hij kan leren starten en stoppen. Maar het fietsen kan hij al! Filmpjes en foto's volgen ook hier!

Voor de nieuwsgierigen: Willem kon fietsen op 6 jaar en een paar maanden, Wout op bijna vijf en een half, Jurre op vier en een maand of drie en Jelle dus op drie jaar en een half. Leve die loopfietsjes! Eens ze daar goed mee weg zijn, zet je ze op een gewone fiets en kunnen ze het. Zonder achterlopen en vast houden en stokken monteren en wat dan ook. Had ik dat geweten toen we Willem leerden fietsen...

1 opmerking:

Marina zei

De jongens waren hier ook gedreven loopfietsers waardoor ze inderdaad snel fietsten, eentje op 3 en de jongste zelf op 2,5 zonder stok of zijwieltjes. On zusje daarintegen die was er weg mee op haar 5de wat niet abnormaal is blijkt alleen begon ik door die snelle jongens van mij(lees durvers) lichtjes te panikeren ;0). Dus leuk je verhaal te lezen.