donderdag 29 september 2011

Scholencross.

Willem en Wout hadden deze ochtend een loopwedstrijd. Willem is normaal een goede loper en legde zijn lat ook vrij hoog. Wout is normaal geen zo'n goede loper en komt meestal aan in het midden van het pak ergens.

Wout was eerst aan de beurt en eiste eigenlijk een goede startplaats op. Hij is vooraan blijven lopen. Liep lang zevende, maar is uiteindelijk achtste aangekomen. Super sterk van mijn ventje die ik eerlijkheidshalve nooit een top tien plaats had zien lopen op voorhand. En hij is de eerste van zijn klas.

Willem eiste ook zijn goede plek op aan de binnenkant van de bocht vooraan. Bij Willem liepen er ongelooflijk grote jongens mee. Ik schat ze geen elf, geen twaalf, maar sommige zelfs veertien jaar. Nu ja, ze moesten samen lopen en dan moet je daar niet over klagen, dan moet je alleen maar lopen. En Willem heeft goed gelopen. Hij is derdes geworden. De eerste was duidelijk ouder. Het tweede ventje was een leeftijdsgenootje. En net na Willem arriveerde er een klasgenootje van Willem.
Meer foto's op de site van de school via deze link.

Geen opmerkingen: