woensdag 9 mei 2012

Schoolreis en schoolfeest.

Wout trok richting Bakkerijmuseum in Veurne en een speeltuin Briekeljon. Foto's verschenen reeds op de blog van het tweede leerjaar (eerste, tweede en derde gingen samen op reis). Hij heeft genoten van zijn dagje uit, het brood dat hij mee naar huis bracht was super lekker (maar is al op, dus komen proeven zal niet meer lukken) en hij heeft van alles bijgeleerd. (Voor wie Wout zoekt op de foto's: donkerblauwe adidastraining en wit polootje wat later.)

Willem trok naar Technopolis en Planckendael en ging dus eigenlijk wat rondlopen in de achtertuin van meme Joni. Hij heeft niet veel verteld, maar aan de foto's te zien (hij staat er eens op!!!) heeft hij goed meegedaan en vond hij het wel goed. Het waren ook echt twee locaties voor Willem trouwens. (Voor wie Willem zoekt: zwarte lederen jas.)

En ook van het schoolfeest staan wat foto's op de site van de school, maar daar ga je de jongens niet echt op terugvinden. Met een vergrootglas zie je Jurre eens passeren. Het was wel een geslaagd schoolfeest met leuke optredens van de jongste, een aangename wandeling, leuke optredens van de oudere langs het wandelparcours, een lekkere taartenbak, ... 

Geen opmerkingen: